Cum vouă la Vadu' lu' Vodă?
|
|
Porky
|
Data: Luni, 16.06.2008, 18:16 | Mesajul # 1 |
Spurcat şi neliniştit
Grupa: Membru UPC
Off-line
Statut ICQ
|
Iaka eu mi-am revenit dup' acea noapte minunată , şî aş vre să aflu draji koloeji kum vî s-o părut la Vadu lu Vodă? Aici spunem cine şi unde a dormit, cu cine, ce şi cît a băut? iuhuuuuu! |
|
| |
PeCoRa
|
Data: Luni, 16.06.2008, 18:59 | Mesajul # 2 |
Grupa: Removed
Iuhuu... UAu ce veselie o fost pina pe la vreo 22-23 (10-11 sara) ...pe urma so rashadit tatz prin casutza : prin camiri, shkafuri skari... Da eu shi inca cineva acolo ,am stat shi am inghetzat afara pe kresla...DA oricum nio placut....Am tras shio boritura pe cinste in WC :)Asha cum se cuvine... Eu cred ca se putea de organizat mai bine aceasta intilnire ...da....deam ceo sai faci... Anton, an striga "Iuhuu" ladna potz sa nu strigi... |
|
| |
7seven
|
Data: Marţi, 17.06.2008, 12:16 | Mesajul # 3 |
eu kred in oameni de ciocolata=)
Grupa: VIP
Off-line
Statut ICQ
|
PLya,da eu ma ridem de alex,di nu mai potem NU dA IN EL))))))))))))))))))))) hai sus satzi arat o joaka;un fokus;ceva interesant)))) totu6i o fost foarte simpatik,mai ales pentru a6eea kare o dormit sub skari(porky) cel mai tare mo zaipit faptu ka o vinit VIP-ul ialovenilor |
|
| |
PeCoRa
|
Data: Marţi, 17.06.2008, 17:27 | Mesajul # 4 |
7seven, Bai potlogariule,cind itz zik sa nu dai ap nu da!!! dibil blea.... <_< |
|
| |
andrushyka
|
Data: Sîmbătă, 21.06.2008, 17:54 | Mesajul # 5 |
Property of Andrushyka
Grupa: Nănăşăl
Off-line
Statut ICQ
|
o fost săx, da o fos (trecut nna) |
|
| |
andrushyka
|
Data: Joi, 26.06.2008, 15:08 | Mesajul # 6 |
Property of Andrushyka
Grupa: Nănăşăl
Off-line
Statut ICQ
|
pa hodu deam se poate de inchis oamini se rushineaza |
|
| |
PeCoRa
|
Data: Vineri, 27.06.2008, 13:28 | Mesajul # 7 |
andrushyka, Ok TEMA INCHISA P.S. andrushyka, tu nunumadicit sa comentez fapta asta...:) |
|
| |